ВРАБОТУВАМЕ МЕНАЏЕР НА РЕГИОНАЛАТА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

TronShop е американска компанија која долги години е лидер во онлајн купувањето во регионот. За многу кратко време успеавме да ja развиеме нашaта благодарение на добрата услугата, тимската работа, почитта и грижата на нашите вработени и клиенти. Компанијата повеќе од две години успешно работи во Србија, Црна Гора и Македонија.

Опис на работно место
Потребен е вработен за управување и менаџирање со онлајн продавницата www.tronshop.mk. Тука спаѓа и вршењето административно – канцелариски работи.

Динамично, одговорно канцелариско работење, работа во креативен тим, континуирана обука, примање телефонски повици, примање е-пошта, административна работа, подигање роба од примачи, испраќање на пратки секојдневно и друго.

Работно време
Понеделик – Петок, прва смена.

Знаење и вештини
Познавање на работа со компјутерНапредно познавање на работа на социјални мрежи
Работна навика и работно искуство во било која работа 3 години
Возачка дозвола – категорија Б.

Профил на кандидадот
Поседување на работна етика и професионален однос кон работата.
Одговорен, педантен, комуникативен, љубезен, трпелив, тимски работник.
Кандидатот да биде способен за работа на подолг временски период.
Предност имаат кандидатите кои зборуваат или ги знаат основите на српскиот јазик, бидејќи седиштето на компанијата е во Србија.

Нудиме сигурна работа со договор на неопределено, тимска работа, законски годишен одмор, редовна и точна исплата на плата.

Апликации на е-пошта: [email protected]

За компанијата
USAGIC e-Commerce solutions е подружница на американска корпорација наречена USA Global Investment corp. Компанијата моментално има 6 онлајн продавници кои ги продаваат своите производи во Србија, Црна Гора и Северна Македонија. Вредностите кои компанијата ги истакнува во својата радост се иновативноста, лидерството и храброста.

0
  0
  ВАШАТА КОШНИЧКА
  ВАШАТА КОШНИЧКА Е ПРАЗНАВРАТИТЕ СЕ ВО ПРОДАВНИЦАТА
  Scroll to Top

  TronShop

  Сакате попуст?
  Сакате попуст? Не грижете се. Само напишете ја вашата електронска пошта и ќе добиете промотивен код со попуст, кој можете да го искористите веднаш !
   ПРИЈАВА