Како можам да нарачам?

Како можам да нарачам?
Доколку сакате да нарачате некој од нашите производи тоа можете да го сторите на 3 начини:
1. Да нарачате преку нашата веб страна
2. Да испратите податоци за достава во порака на нашата Facebook страна или Instagram профил
3. Да се јавите на телефонскиот број 075 460 608 или да испратите порака на истиот телефонски број

Веднаш после вашата нарачка нашиот тим ќе започне со процесирање на нарачката и со испорака во рок од 24 до 72 часа после процесирањето. 

0
    0
    ВАШАТА КОШНИЧКА
    ВАШАТА КОШНИЧКА Е ПРАЗНАВРАТИТЕ СЕ ВО ПРОДАВНИЦАТА

    TronShop