ВРАБОТУВАМЕ МЕНАЏЕР НА РЕГИОНАЛАТА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

TronShop е американска компанија која долги години е лидер во онлајн купувањето во регионот. За многу кратко време успеавме да ja развиеме нашaта благодарение на добрата услугата, тимската работа, почитта и грижата на нашите вработени и клиенти. Компанијата повеќе од две години успешно работи во Србија, Црна Гора и Македонија. Опис на работно местоПотребен е вработен …

ВРАБОТУВАМЕ МЕНАЏЕР НА РЕГИОНАЛАТА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА Read More »