Sale!

ДАЛЕЧИНСКИ БЕСКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТАР

899.00 ден


InfraRed термометар – термометар за бесконтактно мерење на температурата.Мерењето на телесната температура со овој термометар е многу едноставно и нема да вознемирувате бебиња, деца или постари лица. Термометарот користи напредна технологија за мерење на температурата за да избегне физички контакт. Сè што треба да направите е да го поставите термометарот пред челото на лицето чија температура сакате да ја измерите, притиснете го копчето и прочитајте ја вредноста во рок од неколку секунди.

Овој термометар е без контакт од далечина – термометарот може да ја измери температурата на телото, но и собната температура, водата за капење, храната (каша), млекото и многу повеќе.

 

Можете да нарачате и на телефонскиот број 074 245 799

Повеќенаменски далечински бесконтактен термометар

InfraRed термометар – термометар за бесконтактно мерење на температурата.
Мерењето на телесната температура со овој термометар е многу едноставно и нема да вознемирувате бебиња, деца или постари лица. Термометарот користи напредна технологија за мерење на температурата за да избегне физички контакт. Сè што треба да направите е да го поставите термометарот пред челото на лицето чија температура сакате да ја измерите, притиснете го копчето и прочитајте ја вредноста во рок од неколку секунди.

Овој термометар е без контакт од далечина – термометарот може да ја измери температурата на телото, но и собната температура, водата за капење, храната (каша), млекото и многу повеќе.

Карактеристики на производот:

 • Модел: DT 8806;
 • Мерење на растојание од 5-15 см;
 • Мерење за точност од 0,5 секунди + -0,2С;
 • Мери температура во опсег од 0 C до 100 C (32 F до 212 F);
 • Приказ на измерената вредност во º C или º F;
 • Можност за складирање на 32 последни мерења;
 • Автоматско исклучување по 15 секунди неактивност;
 • Прилагодлива вредност на алармот (стандардна 30 C).

ДАЛЕЧИНСКИ БЕСКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТАР

0
  0
  ВАШАТА КОШНИЧКА
  ВАШАТА КОШНИЧКА Е ПРАЗНАВРАТИТЕ СЕ ВО ПРОДАВНИЦАТА

  TronShop

  Сакате попуст?
  Сакате попуст? Не грижете се. Само напишете ја вашата електронска пошта и ќе добиете промотивен код со попуст, кој можете да го искористите веднаш !
   ПРИЈАВА