ЗА НАС

За нас
Веб-продавницата и брендот TronShop е во сопственост на американска корпорација наречена USA Global Investment, која се занимава со разни видови деловни активности и е присутна на три континенти. Самиот бренд TronShop има регионален карактер, покрај Македонија, присутен е и во Србија и Црна Гора.

Наша цел
Нашите цели се да им обезбедиме на клиентите најдобар можен сооднос помеѓу цената и квалитетот и да ја извршиме потребната услуга брзо и ефикасно. Довербата и барањата на нашите клиенти се најважни за нас. Затоа имаме развиено поддршка за клиенти за да можеме да ги обработиме сите барања што ги имаат нашите клиенти. Ние се трудиме да ги исполниме барањата за рекламации, како и гарантните рокови.

Наша визија
Свесни сме дека во моментов не сме први на пазарот, но сакаме да станеме такви! Да, ние имаме тенденција да станеме лидер во продажба на разни производи од секаков тип, но пред сè имаме тенденција (почнувајќи од нашиот тим, а потоа и клиенти) да одбереме луѓе кои знаат што сакаат, да изберат мудро и да останат во чекор со времето! Ние сакаме денес да бидете дел од нашата визија и со наша помош да уживате во сè што доаѓа утре!

Ние градиме визија – вие со нашите производи – градите дом!

0
  0
  ВАШАТА КОШНИЧКА
  ВАШАТА КОШНИЧКА Е ПРАЗНАВРАТИТЕ СЕ ВО ПРОДАВНИЦАТА
  Scroll to Top

  TronShop

  Сакате попуст?
  Сакате попуст? Не грижете се. Само напишете ја вашата електронска пошта и ќе добиете промотивен код со попуст, кој можете да го искористите веднаш !
   ПРИЈАВА